Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ellenzéki provokáció!

Milyen érdekes egybeesés, hogy előbb az osztrák alkancellárnak egy két évvel ezelötti, őt  kompromittáló videó felbukkanása egybeesik Kocsis - Cake Olivio elleni rasszista plakátok, és  Frans Timmermans-a keresztényeknél is nagyobb keresztény, a szocialisták megváltója-magyarországi megjelenése. Nincsenek véletlenek! Erős a gyanúm, hogy Soros egyik legjobb embere állhat az események mögött. Sorosék megrendelték a rasszista plakátot Timmermansnál, aki a magyar ellenzékkel legyártatta ezeket, és kiplakátoltatta az országban. Ezzel egyértelműen az volt a cél, hogy az Orbán kormányt gyűlöletkeltőnek és rasszistának állítsák be. Megjegyzem, hogy a szocializmusban is ezt csinálták ezek a mocskos, aljas senkiházi hazaárulók. Ha lehetősége lenne az ellenzéknek, azonnal teret engednének az illegális bevándorlóknak, akik között jelentős számban bújhatnak meg képzett, alvó terroristák. Azt se felejtsük el, hogy ezeknél a nők még az állatoknál is kevesebbet érnek. A hetvenes években az itt tanuló afrikai diákok rendszeresen erőszakoltak meg magyar egyetemista lányokat, amiről persze hallgatni kellett. Az illegális bevándorlással ezek a mai napig megtörténnek, hiszen naponta kapunk híreket arról, hogy migránsok nőket, gyerekeket (fiúgyerekeket is) megerőszakolnak, megtámadnak, megölnek. Valóban ezt szeretnék az emberek? Nem hiszem. Ha valaki be akar utazni valamelyik afrikai vagy arab országba, vízumot kell kérnie. Ha illegálisan próbálna bemenni, akkor kitoloncolják, rosszabb esetben börtönbe is zárják, majd utána toloncolják ki az országukból. Ha bizonyíthatóan üldözöttekről van szó, azokat be kell fogadni és be is fogadjuk. Az jól látható, hogy az ellenzéket az Orbán elleni gyűlölet tartja össze. Azt a látszatot akarják kelteni és fenntartani, hogy a kormánypártiak a gyűlködő rasszisták. Ne döljön be senki az ellenzék fake news propagandájának. Én arra bíztatok mindenkit, hogy menjen el szavazni és lelkiismeretére hallgatva adja le a voksát, ne pártszimpátia alapján. Ha az ellenzéki szimpatizánsok nem értenek egyet a pártjukkal, szavazzanak a kormánypártra. Az ellenzék mocskosabbnál mocskosabb trükköket fog bevetni, amiknek nem szabad hinni. Ezeknek nem számít a család, inkább a nigránsokat támogatják. Ha magyar vagy, akkor elutasítod az illegális bevándorlást.  Légy hű a hazádhoz!

Fotó: facebook/Szabó Tímea

0 Tovább

"Mutassuk meg Brüsszelnek"

"Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett" /Orbán Viktor/  A teljes cikk itt olvasható el : https://www.origo.hu/itthon/20190324-orban-viktor-radio-vasarnapi-ujsag.html

0 Tovább

Magyarország szabad ország, és az is marad őrőkre!Hungary is a free country and it will remain forever!

"Ha az Isten velünk, kicsoda ellenünk?" /Rómabeliekhez írt levél 8:31/

"If God is with us, who is against us?" /Letter to Romans 8:31/ 

0 Tovább

"Az ördögöt Orbánnak hívják"

Ezt Ian Siegal nyilatkozta budapesti koncertjén(2019.03.07). A teljes cikk itt található:

https://magyarhang.org/kultura/2019/03/08/az-ordogot-orbannak-hivjak-hangzott-el-a-budapesti-koncerten/?fbclid=IwAR0WLheDBOqq0egHGnSwgwKpKn_pAfh1mC2VDZfeS9Wn17eqTrVPEXnDqak

Miért támadja Orbán Viktort és a kormányt a balliberális média, és az őket kiszolgáló balos és ultraliberális "értelmiség", valamint a magát politikai "elitnek" nevező csőcselék? Valószínűleg azért, mert kiáll a magyar emberek érdekeiért és a keresztény értékek mellett.

Amit pedig Ian Siegal nyilatkozott, az arra enged következtetni, hogy egyre inkább beteljesedik a prófécia, miszerint a keresztény embereket állítják be gonosznak, pedig valójában a balliberális értelmiségi és politikai "elit" az, amelyik az ördögnek engedelmeskedik.

"Jaj azoknak, akik a gonoszt jónak mondják és a jót gonosznak; akik a sötétséget világossággá s a világosságot sötétséggé teszik, és teszik a keserűt édessé, és az édeset keserűvé!" /Ésaiás próféta könyve 5 : 20/

Az ellenzéki politikusok önmagukból kivetkőzve rombolnak, randalíroznak, fetrengenek a földön, állat módjára viselkednek. Amikor hatalmon voltak, tönkretették, eladták az országot, és ha tehetnék, most is ezt tennék. Gyurcsány Ferenc tolvajnak nevezte Orbánt, pedig az ő cége követett el áfacsalást 1996-ban, mert nem fizetett be 64 millió forint áfát.

Az Orbán kormány kiáll Isten, haza és a család mellett. Orbán Viktor pedig nagyon helyesen, Isten kezébe helyezte a sorsát.

Hamarosan jön az európai parlamenti, majd az önkormányzati választás. Mindenkinek a józan ítélőképességére van bízva, hogy mit vagy kit választ. Az európai parlamenti választás tétje, hogy a szabadságot vagy a megszállást választjuk. Az önkormányzati választás tétje, hagyjuk-e, hogy az ellenzéki pártok destabilizálják városainkat, falvainkat. Nem szabad elfelejteni, hogy nekik csak a hatalom megszerzése a fontos, mindegy milyen áron. Gyurcsány azt mondta a 2018-as választás idején, ha az ellenzék nyer, új választást kell kiírni, mert káosz lesz. Most is a létünk a tét!

Isten áldását kérem a keresztény kormányunkra, és mindekire aki a kormányra, a Fidesz-KDNP-EP listára és a kormánypárti képviselőkre szavaz minden választáson.

0 Tovább

Falazás

0 Tovább
«
12

jezuskrisztuskiralysaga

blogavatar

Ma hajnalban 2016.09.08.-án 6 órakor arra ébredtem, hogy a messenger megcsörrent, mintha üzenetem érkezett volna. Ahogy felébredtem, még csukott szemnél azt az írott üzenetet olvastam, hogy "VEZESD A NÉPEDET". Eltűnt az írás és kinyitottam a szememet. Ennek kívánok eleget tenni a videókkal és az írásaimmal.

Utolsó kommentek