Ezt Ian Siegal nyilatkozta budapesti koncertjén(2019.03.07). A teljes cikk itt található:

https://magyarhang.org/kultura/2019/03/08/az-ordogot-orbannak-hivjak-hangzott-el-a-budapesti-koncerten/?fbclid=IwAR0WLheDBOqq0egHGnSwgwKpKn_pAfh1mC2VDZfeS9Wn17eqTrVPEXnDqak

Miért támadja Orbán Viktort és a kormányt a balliberális média, és az őket kiszolgáló balos és ultraliberális "értelmiség", valamint a magát politikai "elitnek" nevező csőcselék? Valószínűleg azért, mert kiáll a magyar emberek érdekeiért és a keresztény értékek mellett.

Amit pedig Ian Siegal nyilatkozott, az arra enged következtetni, hogy egyre inkább beteljesedik a prófécia, miszerint a keresztény embereket állítják be gonosznak, pedig valójában a balliberális értelmiségi és politikai "elit" az, amelyik az ördögnek engedelmeskedik.

"Jaj azoknak, akik a gonoszt jónak mondják és a jót gonosznak; akik a sötétséget világossággá s a világosságot sötétséggé teszik, és teszik a keserűt édessé, és az édeset keserűvé!" /Ésaiás próféta könyve 5 : 20/

Az ellenzéki politikusok önmagukból kivetkőzve rombolnak, randalíroznak, fetrengenek a földön, állat módjára viselkednek. Amikor hatalmon voltak, tönkretették, eladták az országot, és ha tehetnék, most is ezt tennék. Gyurcsány Ferenc tolvajnak nevezte Orbánt, pedig az ő cége követett el áfacsalást 1996-ban, mert nem fizetett be 64 millió forint áfát.

Az Orbán kormány kiáll Isten, haza és a család mellett. Orbán Viktor pedig nagyon helyesen, Isten kezébe helyezte a sorsát.

Hamarosan jön az európai parlamenti, majd az önkormányzati választás. Mindenkinek a józan ítélőképességére van bízva, hogy mit vagy kit választ. Az európai parlamenti választás tétje, hogy a szabadságot vagy a megszállást választjuk. Az önkormányzati választás tétje, hagyjuk-e, hogy az ellenzéki pártok destabilizálják városainkat, falvainkat. Nem szabad elfelejteni, hogy nekik csak a hatalom megszerzése a fontos, mindegy milyen áron. Gyurcsány azt mondta a 2018-as választás idején, ha az ellenzék nyer, új választást kell kiírni, mert káosz lesz. Most is a létünk a tét!

Isten áldását kérem a keresztény kormányunkra, és mindekire aki a kormányra, a Fidesz-KDNP-EP listára és a kormánypárti képviselőkre szavaz minden választáson.