Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lehull a lepel a hazaárulókról

Rövidesen színt kell vallaniuk az ellenzéki pártoknak, hogy igennel vagy nemmel szavaznak hazánk elítélésével kapcsolatban. Ha tartózkodnak, az egyenértékű az igen szavazattal, mivel nem számolják bele a leadott voksokba. A Szent Biblia azt írja  erről a Máté Evangyélioma 5:37-ben:"Hanem legyen a ti beszédetek: Úgy úgy; nem nem; ami pedig ezeken felül vagyon, a gonosztól vagyon." Ez azt jelenti a mai nyelvezetben, hogy az igen legyen igen, a nem legyen nem. Minden más verzió a sátántól származik. Az ellenzéki pártoknak egyértelműen ki kell nyilvánítaniuk, hogy elítélik-e saját hazájukat vagy nem. Akik igennel szavaznak vagy tartózkodnak, azok egyértelműen HAZAÁRULÁST követnek el! 

0 Tovább

Ferenc pápa antikrisztusi kijelentése

Szeretettel köszöntelek benneteket!                                                             A 22. számú videóban, ami 2018.05.07.-én lesz du.5-6 óra tájékában feltöltve, szembesíteni fogom Ferenc pápa Jézus Krisztus ellenes kijelentését a Szentírással, valamint Errdő Péter nyilatkozatával. Erdő péter hanfelvételén az 1:34-3:33-ig terjedő részen található az idevágó részlet. A hangfelvétel helye:                                                           https://cdn.connectmedia.hu/4638/_demand/0091985b_7780140.mp3

Videóim elérhetősége:                                                                                     https://videa.hu/tagok/jezus-krisztus-kiralysaga-2058758

Addig is látogassatok el az oldalamra és nézzétek meg a videóimat. 

0 Tovább

Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak!

A mai világban az emberek egyre jobban eltávolodtak Istentől. Úgy gondolják, hogy nekik ne szóljon bele se ember, se Isten az életükbe. Ők alakítják saját életüket, másnak ebbe nincs beleszólása. Jönnek a hangzatos szavak, hogy önmegvalósítás,szabad döntés joga mindenben. De valóban azt teheti és teszi az ember, amit akar és ahogyan akarja? A 19."Az Úr látszólag késlekedő"(Péter közönséges II. levelének a 3.fejezet főcíme)című videó erre a kérdésre ad választ. 

https://videa.hu/tagok/jezus-krisztus-kiralysaga-2058758 

0 Tovább

A KERESZTÉNY MAGYARORSZÁG GYŐZELME!

Szeretettel köszöntelek benneteket a mi Urunk, Jézus Krisztus nevében!

Óriási eredményt ért el a magyarországi kereszténység, hiszen megnyertük a választást. Ez azt jelenti, hogy továbbra is Keresztény Kormánya marad Magyarországnak. Azt is jelenti, hogy Magyarország Keresztény ország marad! Köszönöm mindenkinek, aki egy akarattal imádkozott velem és köszönöm azoknak is, akik más csoportokban, egyházakban imádkoztak a Keresztény Magyar Kormányért! Jézus Krisztus elárasztotta az emberek szívét az Ő mérhetetlenül nagy Szeretetével. Köszönöm az Atyának, Jézuskrisztusnak, a Szentléleknek és Isten Szent Angyalainak, hogy meghallgatták könyörgéseinket, imáinkat! Köszönöm Nektek, hogy együtt imádkozhattam veletek! Az Isten áldását kérem reátok! Jézusnak az Atyához intézett, legszebb kérésével köszönöm meg Nektek a közös imádkozást:

"Szenteld meg őket a te igazságoddal: A te igéd igazság."                       /János Evangyélioma 17:17/

https://videa.hu/tagok/jezus-krisztus-kiralysaga-2058758

0 Tovább

jezuskrisztuskiralysaga

blogavatar

Ma hajnalban 2016.09.08.-án 6 órakor arra ébredtem, hogy a messenger megcsörrent, mintha üzenetem érkezett volna. Ahogy felébredtem, még csukott szemnél azt az írott üzenetet olvastam, hogy "VEZESD A NÉPEDET". Eltűnt az írás és kinyitottam a szememet. Ennek kívánok eleget tenni a videókkal és az írásaimmal.

Utolsó kommentek