Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mai ige(idézet)-2019.02.03.

"Az eszes meglátja a bajt és elrejti magát; a bolondok pedig neki mennek és kárát vallják." /Példabeszédek 22 : 3/

0 Tovább

Mai ige(idézet)-2019.02.02.

"Mikor ő még beszél vala, ímé, fényes felhő borítá be őket; és ímé szózat lőn a felhőből, mondván: Ez az én szerelmes Fiam, akiben én gyönyörködöm: őt hallgassátok." /Máté Evangyélioma 17 : 5/

0 Tovább

Támad az influenza!

Napjainkban a modern ipari technológiának az alkalmazásával jöhetett létre ez az instant jellegű por, melyet a búzafűlé víztartalmának rendkívül gyors elvonásával állítanak elő. 60 gramm búzafűlé por nagyjából 1,2 liter lének és 1,7 kg frissen aratott búzafűnek felel meg. A napi minimum adag 2,5 gramm, vízzel hígítva megfelel 50 ml frissen készített lének. Jól össze kell rázni, és már fogyasztható is. Az így elkészített italt 15-20 percen belül el kell fogyasztani. A búzafű B12 vitamin tartalma kimagasló, de nem maga a növény, hanem a növényen élő mikroorganizmusok állítják elő. Ez egy újabb szemléletes példája a mikroorganizmusok jótékony hatásainak, a természetes növényi hatóanyagok és baktériumok szinergiájának. Három teáskanálnyi (7,5 gramm) tökéletesen fedezi a napi vitamin szükségleteket. A búzafűlé élelmiszer, tökéletesen felszívódik és beépül a szervezetbe. Túladagolni nem lehet. A videóban láthatod az elkészítését. A táblázatok adatai tájékoztató jellegűek, a termesztés helyétől függően lehetnek ezektől eltérő adatok. Természetesen az orvosi kezeléseket, az orvos által felírt gyógyszereket nem helyettesíti, de jól kiegészíti ezeknek a hatását. Jó egészséget kívánok Neked !

influenza járvány  búzafűlé  megfázás  búzafű  egészség

0 Tovább

Falazás

0 Tovább

EP választás 2019: A LÉT A TÉT

0 Tovább

jezuskrisztuskiralysaga

blogavatar

Ma hajnalban 2016.09.08.-án 6 órakor arra ébredtem, hogy a messenger megcsörrent, mintha üzenetem érkezett volna. Ahogy felébredtem, még csukott szemnél azt az írott üzenetet olvastam, hogy "VEZESD A NÉPEDET". Eltűnt az írás és kinyitottam a szememet. Ennek kívánok eleget tenni a videókkal és az írásaimmal.

Utolsó kommentek